COOPBRIM PERSIANES! Servei de transformació i rescat d’empreses

COOPBRIM PERSIANES! Servei de transformació i rescat d’empreses

COOPBRIM PERSIANES!

Servei de transformació i rescat d’empreses

T’interessa l’economia social com a opció per impulsar el teu projecte? Si ja tens un negoci però el vols orientar cap a aquest model econòmic o la teva empresa es troba en procés de tancament i vols transformar-la, vine i assessora’t amb nosaltres sobre els seus beneficis!

 

Vols un canvi però no coneixes les formes jurídiques alternatives que poden encaixar perfectament amb la teva empresa i transformar-la?

No et preocupis, nosaltres t’ajudem!

 

Estàs pensant en el tancament del teu negoci i no saps què es pot enfocar d’una manera diferent i viable, amb altres valors, per afavorir i fomentar la seva continuïtat?

Assessora’t i trobem solucions plegats!

 

Amb el servei COOPBRIM PERSIANES! t’oferim un espai a mida de formació i acompanyament del teu projecte. Ens adaptem a la teva situació i donem opcions per millorar el teu negoci a través de l’economia social, a més d’impulsar la teva empresa amb l’oportunitat de formar part de la nostra xarxa.

Aquest servei s’adreça a negocis que encara no pertanyen al model econòmic de l’economia social o empreses en tancament, per donar suport i resposta a les teves necessitats.

Dona una nova visió al teu negoci i coneix una altra forma de fer economia!

Informa’t de seguida i demana una sessió mitjançant el correu electrònic ateneucooperatiu@elbaixllobregat.cat o al telèfon 936852400.

 


2019-02-20T09:22:13+01:00 18 febrer, 2019|General|