2 ANYS D’ATENEU COOPERATIU

2 ANYS D’ATENEU COOPERATIU

2 ANYS D’ATENEU COOPERATIU

L’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat és l’espai de trobada, aprenentatge i reflexió col·lectiva, cooperació i transformació social de la comarca, per tal de visibilitzar l’economia social i solidària, fomentar la creació d’iniciatives, donar suport a les entitats del territori i generar ocupació de qualitat.

L’Ateneu té dos anys de trajectòria i acabem d’iniciar la tercera convocatòria del programa. Hem tancat el nostre segon any de trajectòria 2017-2018 amb un èxit absolut, superant els objectius establerts per la tasca de foment i impuls de l’Economia social i solidària al nostre territori per part de totes les entitats que formen part de l’Ateneu Cooperatiu amb un total de 5267 participants i 1047 accions portades a terme al Baix Llobregat.

A continuació podeu veure el Recull d’Indicadors dels 2 primers anys d’evolució de l’Ateneu Cooperatiu: nombre d’entitats que en formem part, accions portades a terme, participants que han passat pel programa, i els indicadors de cooperatives, associacions i llocs de treball creats.

2018-12-28T09:35:14+01:00 28 Desembre, 2018|General|