Ja està aquí la II Fira de l’Economia Social i Cooperativa de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat!

Ja està aquí la II Fira de l’Economia Social i Cooperativa de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat!

Ja està aquí la II Fira de l’Economia Social i Cooperativa de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat!

L’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat i l’Ajuntament del Prat organitzen la segona Fira de l’Economia Social i Cooperativa del Baix Llobregat 2018  (FESCdBLL) dins el recinte de la 45ª Fira Avícola de la Raça Prat que se celebrarà els dies 14, 15 i 16 de desembre de 2018 al recinte de la Granja de la Ricarda del Prat de Llobregat.

La FESCdBLL2018 vol acollir una representació de l’ESC de la comarca del Baix Llobregat, per donar a conèixer els visitants que una altra economia ja està aquí i pot oferir solucions en tots els àmbits del consum: l’habitatge, l’alimentació, les comunicacions, el transport, el finançament, etc.

És una fira adreçada al públic general, visitada per persones que han sentit poc a parlar de l’Economia Social i Cooperativa: la Fira vol donar visibilitat a una nova manera de treballar i consumir.

També és un espai de relació i cooperació entre les entitats i empreses d’ESC de la comarca i enguany volem fer especial incidència en aquest fet, organitzant activitats per promoure aquesta intercooperació.

A més, participen 58 entitats d’arreu de la comarca. La FESCdBLL2018 ofereix a les entitats de l’economia social de la comarca un espai d’exposició i informació  per donar a conèixer les seves activitats.

 

CONSULTA EL PROGRAMA! 

 

 

Les entitats participants són:

l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària (XMESS), l’Agència metropolitana de desenvolupament econòmic – AMB, la Càtedra Economia Social Universitat Pompeu Fabra – Tecnocampus, la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya (FCTC), Innobaix, La Fundació Rubricatus, la Cooperativa de Familiars i Amics de la Fundació Rubricatus (COOUFAR), la Cooperativa Agrícola del Prat de Llobregat SCCL, Coopgros SCCL, Prat Actiu SLU, el Centre d’Esplai EL GLOBUS, Tata Inti SCCL, la Xarxa d’Economia Social i Solidària del Baix Llobregat (XES), Som Gestió SCCL, Plegats per l’economia social i cooperativa al Baix Llobregat, Fiare Banca ètica, Arç Cooperativa, Coop 57, Més opcions, Grups Associats pel Treball Sociocultural (GATS), la Fundació Cívica Esperanzah, el Laboratori incubadora de l’economia social i solidària (LABESOC), Illa Cooperativa SCCL, Agricultura pel Territori, l’Associació Rebrot d’Aromàtiques i Medicinals, l’Associació El Didal del Prat, el Centre de Promoció Social Francesc Palau, la Llibreria Els nou rals SCCL, l’Empresa d’Inserció SaóPrat SL, Solidança Treball EI SL, Som Eficiència SCCL, Som Energia SCCL, la Fundació Privada ECOM, la Fundació NouXamfrà, Som Connexió SCCL, Som Mobilitat SCCL, la Fundació Espigoladors, Cuina Justa – Fundació Cassià Just, Cal Tudela, Uikú, Coworking El Prat SCCL, Heres Social, Incubadora Uikú, l’Acceleradora “La Obrera” Barri Cooperatiu 2018, l’Associació hi little!, l’Associació Al Son Morocco, Cetcom, l’Associació Prat Pasta, Sikureweb, Terapeutas Solidarios, Suara SCCL, Job Dream Consulting, La Obrera, Barri Cooperatiu, la Cooperativa Obrera de Viviendas, la Comunitat Minera Olesana SCCL, Factor Escucha (Up! Energía), Acord per a la Producció i el Consum Agroecològic “La PACA” i la Cooperativa Mandala Patch SCCL.

2018-12-14T10:39:56+01:00 14 desembre, 2018|General|