COOPSOLIDEM? Servei d’assessorament per la consolidació

COOPSOLIDEM? Servei d’assessorament per la consolidació

COOPSOLIDEM?

Servei d’assessorament per la consolidació de les cooperatives

Necessites suport en la gestió de la teva cooperativa? Vols tenir més impacte social? Et preocupa assegurar la viabilitat econòmica? Necessites suport financer o més difusió? Necessites enfortir la teva xarxa de contactes?

Informa’t de seguida amb nosaltres:

L’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat respondrà a les teves preguntes amb les sessions COOPSOLIDEM?

Si necessites suport per la gestió de la teva cooperativa, voldries rebre assessorament sobre eines i recursos pel desenvolupament i  la consolidació del teu negoci i el seu impacte social, o t’agradaria rebre formació en diferents àmbits relacionats amb les teves necessitats laborals com la viabilitat, la comunicació, en qualsevol d’aquests casos o per la raó que sigui, nosaltres t’ajudem! 

Oferim un espai a mida de formació i acompanyament en funció de les necessitats de cada projecte, destinat a proporcionar eines de treball adequades a les persones interessades a transformar i consolidar el seu projecte d’economia social i cooperativa.

Si estàs interessat posat en contacte amb nosaltres i demana hora amb els nostres assessors especialistes per portar a terme la creació del teu PROJECTE COOPERATIU!!!

Per a concertar hora i realitzar una sessió amb l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, contacta’ns a ateneucooperatiu@elbaixllobregat.cat o al Consell Comarcal del Baix Llobregat al telèfon 936852400.

2019-01-30T08:57:08+01:00 09 novembre, 2018|General|