COOPERATIVITZA’T! Servei d’assessorament d’emprenedoria social

COOPERATIVITZA’T! Servei d’assessorament d’emprenedoria social

COOPERATIVITZA’T!!!

Servei d’assessorament personalitzat d’Emprenedoria Social

Tens una idea i encara no saps com podries portar-la a terme? T’agradaria emprendre en el camp social? Has sentit a parlar de les cooperatives però no coneixes encara en què consisteixen? Informa’t de seguida amb nosaltres:

L’Ateneu Cooperatiu respondrà a les teves preguntes amb les sessions COOPERATIVITZA’T!

 

Si tens una idea de negoci, estàs a l’atur, ets autònom,  t’agradaria canviar de feina o t’agradaria transformar la teva empresa i necessites suport, en qualsevol d’aquests casos o per la raó que sigui, nosaltres t’ajudem! 

Oferim un espai a mida de formació i acompanyament en funció de les necessitats de cada projecte destinat a proporcionar eines de treball adequades a les persones interessades a emprendre empreses de l’economia social i cooperativa a més de conèixer més sobre el tema.

Si estàs interessat posat en contacte amb nosaltres i demana hora amb els nostres assessors especialistes per portar a terme la creació del teu PROJECTE COOPERATIU!!!

Per a concertar hora i realitzar una sessió amb l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, contacta’ns a ateneucooperatiu@elbaixllobregat.cat o al Consell Comarcal del Baix Llobregat al telèfon 936852400.

 

 

2019-01-30T08:56:28+01:00 09 novembre, 2018|General|