COACHING PERSONAL I PROFESSIONAL

COACHING PERSONAL I PROFESSIONAL

Coaching personal i professional per a entitats i empreses d’economia social

Les cooperatives, associacions, les fundacions, entitats sense ànim de lucre, depenen molt del factor humà, del compromís i la voluntat de participar que mostrin els seus socis. L’important en aquestes entitats és la persona i la seva voluntat d’entendre’s amb altres persones, la seva motivació i capacitat d’implicar-se amb el grup i treballar pel bé comú.

Pel que fa a les empreses d’economia social, la importància del compromís, cohesió i alineació dels treballadors amb la visió de l’empresa és fonamental per la seva supervivència. A més de la formació més d’àmbit tècnic, és important considerar cada treballador com a persona, amb les seves actituds, valors, motivacions, habilitats per relacionar-se i comunicar-se, amb les seves respostes davant del conflicte, amb la seva maduresa i capacitat per entendre i comprometre’s amb les altres persones que formen part del grup de treball i amb la visió compartida de l’empresa.

El coaching treballa amb la part més interna de les persones; és una eina poderosa que afavoreix el creixement individual, personal, i col·lectiu, de l’equip, un tipus d’intervenció que les grans empreses estan incorporant cada vegada més per aconseguir que els seus equips de treball estiguin cohesionats, motivats i compromesos, i amb una visió clara de conjunt com a grup.

Aquesta formació ofereix la possibilitat d’integrar el coaching dins de la vostra estratègia de formació dels treballadors i socis, d’experimentar els beneficis dels canvis en la manera d’interrelacionar-se en els equips de treball i grups de persones, de provar noves metodologies per aconseguir millores i desenvolupament de les persones i, per tant, de les organitzacions.

Destinataris

  • Empreses d’economia social: cooperatives, societats anònimes laborals, empreses de treball associat, i empreses amb projectes socials.

  • Entitats i organitzacions sense ànim de lucre: cooperatives, associacions, fundacions …

Metodologia

100% experiencial, una metodologia que provoca que els participants “experimentin” situacions assimilables al seu entorn de treball i reflexionin sobre aquesta experiència, amb la finalitat d’aconseguir canvis d’actituds i comportaments, i recolzar el desenvolupament de les seves habilitats.

Calendari

  • Dates: 7 i 14 de novembre

  • Horari: de 16 a 19 h.

  • Lloc: centre Can Calderón (carrer Andorra 64, de Viladecans)

  • Impartit pel coach Pedro Rubio, de Accendo

INSCRIPCIONS AQUÍ 

Persona de contacte: María Robles, 93 635 18 04

Organitza: Ajuntament de Viladecans i Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat

Més informació:

Agenda: http://ateneucoopbll.cat/agenda-2/

http://www.viladecans.cat/ca/setembre2018-coaching-personal-i-professional-entitats-i-empreses-deconomia-social

2018-11-05T16:09:30+01:00 05 novembre, 2018|General|