APORTACIONS DE LES DONES A L’ECONOMIA SOCIAL I L’ECONOMIA DE LES CURES

APORTACIONS DE LES DONES A L’ECONOMIA SOCIAL I L’ECONOMIA DE LES CURES

 DONES EN L’ECONOMIA SOCIAL

 

Amb l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat com a subseu del 5è Congrés de les Dones del Baix, portarem a terme la  jornada APORTACIONS DE LES DONES A L’ECONOMIA SOCIAL I L’ECONOMIA DE LES CURES.

 L’objectiu d’aquesta jornada, tal com indica el seu títol, és visibilitzar les aportacions que fem les dones al sector de l’economia social.

Volem reflexionar sobre com podem posar en valor a les dones en àmbits de treball feminitzats i específicament en el sector de les cures i també col·laborar en donar a conèixer les possibilitats que ens podem trobar en el camp de l’emprenedoria i l’ocupació social cooperativa.

Comptarem amb convidats com la Guernica Facundo i l’Elba Mansilla, especialistes en la matèria, que ens ajudaran a conèixer més a fons aquesta temàtica i compartiran amb nosaltres la seva pròpia visió sobre la realitat social i laboral de les dones a l’economia social i el món del cooperativisme en aquests àmbits de treball feminitzats.

Per finalitzar comptarem també amb la participació de 2 cooperatives liderades i gestionades per dones i amb la participació d’un projecte innovador d’iniciativa social que ens explicaran la seva experiència com a entitat composta per dones emprenedores al sector d’economia social i compartiran amb nosaltres aquelles oportunitats i limitacions que han pogut trobar-se a la seva evolució professional i personal dins del mercat laboral.

Si us interessa aquesta temàtica i voleu conèixer més, NO HI PODEU FALTAR!

Per assistir heu de fer inscripció clicant aquí

LLOC I DATA:  CONSELL COMARCAL BAIX LLOBREGAT el dia 25 de setembre de 10h a 12:30h. 

2018-09-18T14:57:21+02:00 18 Setembre, 2018|General|