LLIURAMENT DEL PREMI ATENEU COOPERATIU 2018

LLIURAMENT DEL PREMI ATENEU COOPERATIU 2018

ACTE DE LLIURAMENT DEL PREMI ATENEU COOPERATIU DEL BAIX LLOBREGAT

El proper dia 20 de setembre de 2018 a les 18h es celebra l’acte de lliurament del Premi Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat 2018, on es farà públic el veredicte del jurat, que enguany ha incorporat representants destacats del cos tècnic de la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector i les Cooperatives, així com el propi Ateneu i els Cercles Cooperatius de la comarca. En aquesta primera edició del premi, es busca donar visibilitat a les cooperatives del territori i posar en relleu el seu valor afegit en termes d’impacte social, innovació i beneficis per a les comunitats que les envolten, per la qual cosa el premi es destina a guardonar les empreses cooperatives en fase de consolidació i amb una dotació econòmica per dos premis en metàl·lic.

L’acte, que es celebrarà de forma solemne a la sala de plens del Consell Comarcal del Baix Llobregat, comptarà amb la presència institucional de Josep Perpinyà, President del Consell Comarcal del Baix Llobregat, i Roser Hernández, sots-directora d’Economia Social, el Tercer Sector i les Cooperatives de la Generalitat de Catalunya, i estarà conduït per la consultora i dinamitzadora Blanca Moreno, de la Consultoria MiT.

Si vols assistir al aquest esdeveniment, pots incriure’t al següent enllaç:

http://www.elbaixllobregat.cat/formulari/acte-lliurament-premi-ateneu-cooperatiu-2018 

2018-09-17T15:55:31+02:00 17 Setembre, 2018|General|