3a Taula territorial

3a Taula territorial

3a Taula territorial

 “Canvi climàtic i economia circular: respostes públiques i col·lectives des de l’economia cooperativa i solidària”

L’Ateneu Cooperatiu portarà a terme la 3a Taula Territorial al voltant de la temàtica del canvi climàtic i economia circular. L’objectiu d’aquesta jornada es debatre i poder conèixer respostes públiques i col·lectives des de l’Economia Cooperativa i Solidària:

Actualment ens enfrontem a un greu problema com és el canvi climàtic. L’Acord de París s’està endarrerint pels desacords internacionals. La ciència reclama que s’actuï ja, abans d’arribar al punt del “no retorn”. Les sequeres del sud agreujaran les migracions massives –que ja s’estan produint- cap al nostres territoris i Europa en general, donant lloc a fortes tensions polítiques i de convivència. Però això és tan sol és una petita mostra de tot el que ens arribarà.

 ¿Què podem fer des de l’esfera pública i l’economia social? 

Aquesta jornada monogràfica, corresponent a la III TaulaTerritorial de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, esta destinada a totes les persones, entitats socials, institucions i empreses, interessades en conèixer els impactes del canvi climàtic, els principals actors en joc, i possibles respostes adaptatives a Barcelona i el Baix Llobregat, d’una forma ràpida, senzilla i eficient. En només en un matí es podrà entendre clarament els principals elements i implicacions que comporta el canvi climàtic a casa nostra, de forma que les persones assistents puguin fer-se una composició unificada de tota la informació que els arriba ara de forma molt dispersa.

La jornada tindrà lloc a l’auditori de Can Calderón  (C. de Andorra, 64, Viladecans), el dijous, 27 de setembre, 2018 de 9.00h a 14.30h.

 

La participació i assistència està oberta a tothom (amb inscripció prèvia): Inscripció a la jornada.

Es lliurarà certificat d’assistència a les persones que ho demanin (es demana al full d’inscripció)

Cliqueu a la imatge per consultar el Programa complet:

 

 

 

2018-09-21T12:40:36+02:00 03 Setembre, 2018|General|