Participa a la Fira de l’Economia Social i Cooperativa del Baix Llobregat 2018 

Participa a la Fira de l’Economia Social i Cooperativa del Baix Llobregat 2018 

Fira de l’Economia Social i Cooperativa del Baix Llobregat 2018

L’any passat més de 35.000 persones del Prat, de la comarca, de l’entorn metropolità i de tota Catalunya varen visitar la primera edició de la Fira on 59 entitats i empreses de l’economia social i cooperativa (ESC) hi varen ser presents.

La FESCdBLL2018 vol acollir una representació de l’ESC de la comarca del Baix Llobregat, per donar a conèixer els visitants que una altra economia ja està aquí i pot oferir solucions en tots els àmbits del consum: l’habitatge, l’alimentació, les comunicacions, el transport, el finançament, etc…

És una fira adreçada al públic general que vol donar visibilitat a una nova manera de treballar i consumir.

La FESCdBLL2018 ofereix a les entitats de l’economia social de la comarca un espai d’exposició i informació  per donar a conèixer les seves activitats els dies 14, 15 i 16 de desembre de 2018, dins el recinte de la 45ª Fira Avícola de la Raça Prat, al recinte de la Granja de la Ricarda.

Si sou una entitat d’Economia Social de la comarca del Baix Llobregat o bé que la vostra activitat es desenvolupa en part a la nostra comarca, i voleu estar present a aquesta nova edició de la FESCdBLL2018, sou convidades a omplir la vostra sol·licitud de participació abans del dia 21 de setembre de 2018. 

 

L’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat i l’Ajuntament del Prat de Llobregat gestionarà les sol·licituds.

 FORMULARI D’INSCRIPCIÓ: https://goo.gl/forms/SPUq2XbME7vpP0u43

2018-07-24T09:12:11+02:00 16 Juliol, 2018|General|