2a Taula Territorial

2a Taula Territorial

2a Taula Territorial

Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat

L’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat va celebrar el passat 14 de juny la segona Taula Territorial a la seu de la Cooperativa Minera Olesana, a Olesa de Montserrat. Aquesta vegada l’objectiu és crear un espai al voltant de la proposta ‘La gestió dels serveis públics des de l’Economia Social: Èxits i Reptes’.

El fil del discurs va ser la gestió de diferents serveis públics a través d’entitats d’economia social, i va comptar amb la participació del l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat i de l’Ajuntament de Vallirana, així com del Conseller de Desenvolupament Econòmic i Agrícola del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

Es van abordar temes com les formes de licitació, les clàusules socials, les experiències prèvies, les dificultats i els casos d’èxit d’entitats de l’Economia Social com son la Comunitat Minera Olesa, Suara Cooperativa, Auria Grup i Fundació Ampans.

Les conclusions que es van recollir remarquen la importància dels serveis de qualitat que ofereixen les entitats de l’economia social en la gestió d’aquests serveis d’una forma eficient, humana i propera a la població a través de formes democràtiques.

2018-06-20T10:07:46+01:00 20 Juny, 2018|General|