2a Taula Territorial: La gestió dels serveis públics des de l’Economia Social: Èxits i Reptes’

2a Taula Territorial: La gestió dels serveis públics des de l’Economia Social: Èxits i Reptes’

L’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat celebra la propera Taula Territorial el pròxim 14 de juny a la sala d’actes de la seu de la Cooperativa Minera Olesana, a Olesa de Montserrat,amb l’objectiu de crear un espai de trobada en torn a la proposta ‘La gestió dels serveis públics des de l’Economia Social: Èxits i

L’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat celebra la segona Taula Territorial el pròxim 14 de juny a la sala d’actes de la seu de la Cooperativa Minera Olesana, a Olesa de Montserrat. Aquesta vegada l’objectiu és crear un espai al voltant de la proposta ‘La gestió dels serveis públics des de l’Economia Social: Èxits i Reptes’.

La jornada començarà a les 9h del matí amb la rebuda dels participants. A continuació, es donarà la benvinguda institucional per part de la Direcció General d’Economia Social, Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa, l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, el Consell Comarcal del Baix Llobregat i la Cooperativa Minera Olesana, i s’abordaran els objectius de la 2a Taula Territorial de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat.

La primera part comptarà amb la participació de la Cooperativa Minera Olesana, que enguany celebra el seu 150è aniversari així com el seu 25è aniversari com a Cooperativa, un exemple d’èxit del model mixt de gestió de serveis públics.

A les 11h del matí tindrà lloc la primera taula d’experiències d’èxit de la gestió de serveis públics bàsics per part d’entitats de l’Economia Social, Solidària i Cooperativa que actualment gestionen serveis municipals a diversos municipis del territori. Aquesta taula la formaran Suara Cooperativa, Fundació Integral Laboral Auria, i Xavier López, Director de desenvolupament de la Fundació Ampans.

A les 12:15h s’obrirà un espai de reflexió oberta i col·lectiva entorn dels reptes de la gestió dels serveis municipals i del paper de les entitats d’Economia Social, Solidària i Cooperativa en donar-hi resposta, a través de diversos models. Aquesta taula estarà integrada per la Regidora de l’Ajuntament de Vallirana l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, i per lesEntitats d’Economia Social, Solidària i Cooperativa que participen a la taula d’experiències, així com la Cooperativa Minera Olesana.

Finalment, està prevista una plenària i clausura de l’acte a les 13:30h per part de la Il·lustríssima Alcaldessa d’Olesa de Montserrat, Pilar Puimedón.

Les inscripcions per assistir als actes de la jornada es poden realitzar a: https://goo.gl/P8fKf8

2018-06-08T10:57:27+02:00 04 juny, 2018|General|