5a edició de Vallirana Emprèn

5a edició de Vallirana Emprèn

L’Ajuntament de Vallirana, com a membre de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, ha inaugurat aquest divendres 11 de maig la 5a edició de Vallirana Emprèn, la formació per l’emprenedoria.

El Vallirana Emprèn oferirà un programa formatiu de 100 hores ( fins al 29 de juny) amb classes els dilluns, dimecres i divendres de 9 a 14 h, amb un contingut que inclou: gestió del canvi, competències i habilitats emprenedores, l’entorn legal, l’empoderament, la introducció al món de l’empresa, màrqueting, comunicació…

El programa compta amb altres fases com són: les sessions d’assessorament dels plans d’empresa, la presentació dels projectes empresarials al concurs “Vallirana Emprèn 2018”, assessorament per a la presentació de projectes davant de públic, presentació dels projectes i lliurament de premis.

Les persones interessades a participar poden inscriure’s prèviament enviant un correu a vlrn.sol@vallirana.cat o per telèfon al 93 683 22 62.

2018-05-11T11:54:41+02:00 11 maig, 2018|Notícies|