Arrenca el Maig Cooperatiu

Arrenca el Maig Cooperatiu

Arrenca el Maig Cooperatiu amb la projecció del documental ‘Food Coop’

El Maig Cooperatiu ha començat amb la projecció del documental ‘Food Coop’, un film on es troben bones pràctiques internacionals de l’economia social i el cooperativisme.Aquesta ha estat la primera de la quarantena d’activitats que formen el Maig Cooperatiu, organitzat pels municipis cooperatius, l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat i les entitats d’economia social i les cooperatives del Baix Llobregat.

Durant tot el mes de maig es realitzaran arreu de la comarca activitats de difusió de l’economia social com xerrades, tallers, exposicions, jornades o mercats. Podeu trobar les activitats tant a la nostra agenda com a maigcoop.cat

2018-05-03T14:03:57+02:00 03 maig, 2018|Notícies|