Bruna, el curt per treballar l’educació emocional amb adolescents

Bruna, el curt per treballar l’educació emocional amb adolescents

El pròxim 27 d’abril tindrà lloc l’acte final de la campanya del curtmetratge ‘Bruna’, el documental té com a propòsit de prevenir situacions d’assetjament escolar.

Bruna està creat per joves  que tracten de combatre el problema del ‘bullying’ escolar. El documental busca despertar un canvi en la consciència col·lectiva a favor de la diversitat partint de la responsabilitat individual.

El projecte està en marxa gràcies a la campanya de crowdfunding iniciada al mes de març a la plataforma de finançament col·lectiu Verkami, a través de la qual ja han aconseguit l’objectiu òptim de 6.000€ per començar a rodar.

Bruna permetrà anar als centres educatius per reballar amb adolescents la educació emocional a través del cine. El projecte compta amb la col·laboració de Equip SEER (Salut i Educació Socioemocional) i el Certificat PDA Bullying de Prevenció. Amb el curt es vol aportar eines per a la prevenció, detecció i actuació davant de situacions d’assetjament escolar, fomentar el benestar com a factor clau en la reparació de relacions i rols dins del grup, i potenciar el desenvolupament positiu individual i col·lectiu.

El projecte espera arribar al nou objectiu òptim de 12.000€ que els permetràaugmentar els dies de rodatge, millorar el material tècnic i ampliar l’equip humà. Tres factors clau al resultat final del curtmetratge.

Bruna és un curtmetratge produït per Filmative, el programa d’acompanyament per a joves que volen posar en marxa un projecte audiovisual amb impacte social positiu.

2018-04-23T17:19:27+02:00 23 abril, 2018|Notícies|