Formació en manipulació d’aliments

Formació en manipulació d’aliments

La Fundació Cassià Just – Cuina Justa ha organitza’t una formació de manipulació d’aliments de IV i V gamma (amanides, sandvitxos, entrepans…).

El curs teòrico-pràctic té l’objectiu d’habilitar i capacitar en el sector de manipulació d’aliments de IV i V gamma, realitzar una formació pràctica que ajudi a assolir els coneixements teòrics impartits i oferir possibilitats reals d’inserció.

Aquesta formació està adreçada a persones amb dificultats en la recerca i incorporació a un lloc de treball i a persones interessades en una formació teòrico-pràctica de IV i V gama de l’àmbit de l’hosteleria. No és imprescindible formació professional ni experiència laboral.

Els únics requisits són ser resident de la comarca del Baix Llobregat i estar interessat en rebre una formació teòrico –
pràctica encaminada a la recerca d’un lloc de treball.

Hi ha dos grups disponibles en horari de dilluns a divendres al matí d’abril a juny i de juny a setembre de 8 persones per cada grup.

Els continguts de la formació seran:
· Sistemes de proveïment
· Instal·lacions i organització de la cuina
· Reconeixement i preelaboració de productes
· Regeneració de productes
· Conservació de gèneres crus, semielaborats i
elaborats
· Inserció laboral, sensibilització ambiental i
igualtat de gènere

Durant aquest període de formació hi haurà una fase d’acullida preliminar; una fase d’intervenció formativa i d’orientació; una altre d’intermediació i seguiment; i finalment treball en xarxa.

Els interessats podeu contactar amb Lidia Blanch ( correu: lblanch@cuinajusta.com o telèfon: 93 630 32 34 –  630 615 620)

 

2018-03-22T13:43:44+01:00 21 març, 2018|Notícies|