Itinerari emprenedors 2018

Itinerari emprenedors 2018

Els ajuntaments de Sant Joan Despí, Sant Feliu de Llobregat i Sant Just Desvern han organitzat un programa gratuït emprenedoria i competències compost per quatre tallers.

El primer taller, ‘Gestió econòmico-financera’,  tindrà lloc el 27 de febrer i 1 de març on es treballaran les nocions bàsiques i essencials per la gestió econòmico-financera d’una empresa, i la seva aplicació al projecte empresarial.

El segon taller, ‘Comptabilitat analítica de costos i Tresoreria’, serà el 6 i 8 de març on es veuran els costos de l’elaboració d’un producte/servei, els costos de les principals àrees funcionals de l’empresa  o rendibilitat marginal d’una comanda.

El tercer, ‘Formes Jurídiques i tràmits’, serà el 13 de març on es facilitaran  els coneixements bàsics per decidir amb criteri la forma jurídica més adient al teu projecte.

I l’últim taller,‘Explica’m una història: Storytelling per a comunicar de manera realment eficaç’, serà el 15 i 20 de març que té com objectiu proporcionar les claus d’una eina creativa molt potent alhora de crear presentacions impactants i eficaces per la via de la connexió emocional amb l’audiència.

Aquest programa està adreçat principalment per a persones emprenedores que han iniciat el seu projecte o bé que volen emprendre i autònoms, també està adreçat a gerent d’empresa o controllers. La inscripció és gratuïta.

 

2018-02-13T12:27:35+00:00 13 febrer, 2018|Notícies|