Vitivin, nova cooperativa creada

Vitivin, nova cooperativa creada

La primera comunitat professional on-line del sector vitivinícola Vitivin ja és oficialment una cooperativa gràcies a l’assessorament que l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat li ha proporcionat per a la seva creació com empresa Economia Social i Soldària (ESS).

La cooperativa té com a objectiu ser una referència d’intercanvi de coneixement i opinions dels diferents actors del sector, així com una eina de formació continua.

A Vitivin hi tenen cabuda tots els actius del món vitivinícola, ja siguin persones individuals, institucions, associacions o empreses. Es tracta d’un model de pàgina web de subscripció privada, on es pagarà una quota mínima mensual per poder accedir a la comunitat i tota la formació continguda. Aquesta quota anirà destinada al manteniment de la plataforma, moderació i generació de recursos de formació, evitant així que hi hagin anuncis intrusius per part d’empreses o personalitats

El funcionament de la plataforma està basat en un format de xarxa de contactes, on cada persona tindrà un tauler d’activitats, serà partícip de fòrums de debat i a la vegada tindrà al seu abast tota una sèrie de recursos d’interès i formatius que s’aniran afegint periòdicament. Aquests recursos es trobaran en diferents formats, creant una hemeroteca on fins i tot podrien emetre en directe amb la possibilitat de fer preguntes al conferenciant.

Amb aquest projecte es vol trencar barreres i crear un dinamisme entre tots els professionals del sector i facilitar l’accés a contingut formatiu de tot tipus.

Aquesta és la primera cooperativa creada amb l’ajut de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat en el marc del programa aracoop  2017-2018.

 

2018-02-07T09:49:38+00:00 07 febrer, 2018|Notícies|