6a edició Premis Acció Social

6a edició Premis Acció Social

La Fundació Plataforma Educativa ha posat en marxa la sisena edició dels Premis Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras, uns premis que valoren l’Acció Social de totes les entitats, fundacions i persones que treballen per dur a terme projectes que serveixen per millorar la vida de les persones de Catalunya.

Els premis compten amb una dotació de 3000€ que es reparteix en tres categories socials: Innovació Social, Emprenedoria Social i Corresponsabilitat ciutadana. La categoria d’Innovació social, que acull tots aquells projectes nous o de recent creació que s’han de consolidar, premia amb un diploma i 1500€ al projecte guanyador. La d’Emprenedoria Social agrupa tots aquells projectes que afavoreixen l’economia social i l’emprenedoria i se’ls reconeix amb un premi de 1500€ i un diploma. Finalment, la categoria de Corresponsabilitat Ciutadana, que reconeix a persones que han dedicat la seva vida professional i/o personal a la millora de la societat amb el lliurament d’un guardó i un present.

Totes les persones, entitats o organitzacions amb interès a presentar el seu projecte poden inscriure’s mitjançant els formularis que trobaran al web dels premis. Una vegada realitzada la inscripció els candidats hauran de presentar un document amb la descripció del seu projecte. Les candidatures es poden presentar fins el 4 d’abril de 2018.

Si, encara no us heu decidit, feu una ullada a les entrevistes dels guanyadors d’anteriors edicions. Absorvalia, guanyadora de la categoria d’Emprenedoria Social, i Vente Pa’ Ka’, premiat en  Innovació Social: ens han explicat, en primera persona, el seu projecte, què va suposar el reconeixement dels premis i quins són els seus reptes de futur.

 

2018-02-02T11:51:14+01:00 02 febrer, 2018|Notícies|