Reunió de coordinació entre l’Ateneu Cooperatiu i l’Ajuntament del Prat

Reunió de coordinació entre l’Ateneu Cooperatiu i l’Ajuntament del Prat

Els tècnics de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat s’han reunit amb l’Ajuntament del Prat de Llobregat aquest dimarts 9 de gener per a comentar els tallers formatius i activitats que preveuen durant aquest 2018 amb l’objectiu d’impulsar l’Economia Social i cooperativa al territori i la formació de les persones que treballen als diferents projectes.

Aquests tallers i sessions formatives formaran part del pla d’actuació de l’Economia Social de 2018 del Prat, un pla que preveu accions d’enfortiment del sector promovent la formació de les persones que treballen als diferents projectes.

La primera sessió tindrà lloc el pròxim dimarts 30 de gener al Centre de Promoció Econòmica del Prat de Llobregat de 9:30h a 14:30h. El taller té la finalitat d’ajudar a les persones a ser més efectives amb el seu temps tant a nivell laboral com a nivell personal.

L’Ajuntament del Prat forma part de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat com a entitat agrupada i també entitat inclosa al cercle COV.

Us convidem a participar a la formació inscrivint-vos aquí

2018-01-11T13:59:40+00:00 11 gener, 2018|Notícies|