Sessió formativa d’efectivitat personal al Prat de Llobregat

Sessió formativa d’efectivitat personal al Prat de Llobregat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha organitza’t una formació d’efectivitat personal el pròxim 30 de gener que té la finalitat d’ajudar a les persones a ser més efectives amb el seu temps tant a nivell laboral com a nivell personal. Aquesta sessió formativa està emmarcada dins del pla d’actuació de l’Economia Social de 2018 del Prat , un pla que preveu accions d’enfortiment del sector promovent la formació de les persones que treballen als diferents projectes.

La sessió és de 9:30h a 14:30h al Centre de Promoció Econòmica del Prat de Llobregat  a càrrec del docent Joan Manel Torres. Actualment el nostra entorn VUCA (Volàtil, Incert, Complex, Ambigu) provoca que tinguem més requeriments. Aquest taller pretén canviar el nostre món a través d’hàbits saludables i productius així com eines pràctiques i focalitzades per ser més efectius amb el nostre temps.  Per tant, els assistents podran aprendre per exemple a com ser més productius, a reduir els estressors, a agilitzar la dinàmica de treball i a fer que les accions succeeixin.

La sessió es dividirà en cinc apartats amb diferents contingut com la filosofia i paradigmes, errors i pràctiques improductives, hàbits i eines d’efectivitat, conclusions i auto-avaluació.

Actualment l’Ajuntament està treballant per a elaborar el pla de formació 2018 adreçat al sector d’Economia Social i Cooperativa. Aquestes són gratuïtes i pretenen promoure el desenvolupament del sector.

Us convidem a participar a la formació inscrivint-vos aquí

2018-01-11T13:48:48+00:00 10 gener, 2018|Notícies|