Últims dies per inscriure’s al programa ‘Economia social, motor del canvi’

Últims dies per inscriure’s al programa ‘Economia social, motor del canvi’

L’Ajuntament de Castelldefels iniciarà la primera edició del programa ‘Economia social, motor del canvi’, una iniciativa per ajudar a la creació i consolidació d’empreses auto sostenibles dins de l’economia social amb impacte local.

El programa tindrà una durada d’entre 6 i 8 mesos en les quals els emprenedors socials que hi participin tindran a la seva disposició diverses activitats a través de les qual se’ls ajudarà a fer realitat les seves idees de negoci.  Aquestes activitats consten de workshops formatius per a la construcció de projectes, sessions d’acompanyament per al llançament del projecte o suport amb la difusió dels projectes, entre altres eines.

Podran presentar-se al programa les persones físiques i jurídiques que tinguin una idea o projecte d’economia social que es desenvolupi a Castelldefels, d’impacte social orientat a les persones i amb vocació transformadora. Es possible presentar-se de forma individual o en grup de màxim 3 persones.

El termini per inscriure’s al programa finalitza el pròxim dia 15 de desembre. Les persones interessades poden fer-ho a través del formulari de presentació de candidatures.

Inscripcions: fins divendres 15 de desembre de 2017.

Més informació:

http://www.castelldefels.org/es/doc_generica.asp?dogid=2315

2017-12-14T11:38:54+00:00 14 desembre, 2017|Notícies|