Arriba la 14a jornada tècnica de la Fira Avícola de la Raça Prat

Arriba la 14a jornada tècnica de la Fira Avícola de la Raça Prat

El proper dilluns 11 de desembre se celebrarà la 14a jornada tècnica de la Fira Avícola de la Raça Prat al Centre de Promoció Econòmica de l’ajuntament del Prat de Llobregat. Enguany, l’acte centrarà l’interès en experiències avícoles i beneficis entre l’avicultura i l’agricultura per a un desenvolupament sostenible i comptarà amb la presència d’experts el sector professional avícola i el món educatiu de la formació agrària.

 

Marta Mayordomo Descalzo, la tinenta d’alcalde de l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació, serà l’encarregada d’inaugurar la jornada que començarà a les 11.00h. Seguidament , Josep A. Castelló i Llobert, professor emèrit i exdirector de la Reial Escola d’Avicultura d’Arenys de Mar, parlarà sobre l’activitat avícola com a complement de les explotacions agràries a partir d’experiències foranes. La segona ponència serà a càrrec de Josep M. Pemán Bandrés, enginyer agrònom i professor del Cicle de Producció Agroecològica de l’Institut Les Salines del Prat del Llobregat, qui explicarà els beneficis comuns entre l’avicultura i l’agricultura en les explotacions i produccions agreoecològiques.

 

Tot seguit, hi haurà una taula d’experiències avícoles on hi participaran en Josep Ramon Sainz de la Maza Benet, enginyer agrònom i soci fundador de Geaorganica, Charles-André Descombes, enginyer agrònom i exprofessor de l’Escola Agrària de Manresa i Albert Muñiz Fortuny i Héctor Alcón Couto, mestres de l’Escola Benviure de Sant Boi de Llobgregat i criadors d’aviram de Raça Prat. A continuació, la xef del restaurant Cèntric Gastrobar i col·laboradora de l’Associació Gastronomia i Turisme del Prat de Llobgreat Susana Aragón presentarà la recepta: ‘El plat favorit dels catalans: confit de Pota Blava, carxofa Prat, prunes i vermut de Cal Pere Tarrida’.

 

Joan Valhonrat, director de l’oficina comarcal del DARP de la Generalitat de Catalunya farà l’acte de cloenda; i finalment hi haurà un tast degustació de productes de proximitat organitzat per AGT.

 

Els interessats a participar a la jornada poden inscriure’s a través del correu electrònic aceves@elprat.cat o entrant a la web www.elprat.cat/empresa-comerc-i-ocupacio

2017-12-05T08:58:17+01:00 04 desembre, 2017|General|