Coopgros, premiada com la millor iniciativa d’economia social i cooperativa

Coopgros, premiada com la millor iniciativa d’economia social i cooperativa

L’Ajuntament del Prat ha atorgat a Coopgros SCCL el premi a la millor iniciativa d’economia social i cooperativa el passat 30 de novembre. El guardó forma part dels Premis El Prat Emprèn 2017, on es premien a persones emprenedores de la ciutat que havien desenvolupat el seu pla d’empresa amb el suport del Centre Local de Serveis a les Empreses.

La cooperativa guardonada es dedica a la creació, construcció, muntatge i desmuntatge de tot tipus de construccions efímeres per a particulars, empreses o administracions publiques. Eloy Linuesa i Edith Lasierra, responsables de Coopgros, han assegurat que “la cooperativa és un taller d’escultura on fem imatgeria festiva. Ens dediquem a fer els elements de les carrosses de Nadal i estem intentat dinamitzar per fer tallers”.

Durant la gala celebrada a l’auditori del Cèntric, també es va premiar a la millor idea o projecte empresarial a ‘Sinater’, empresa especialitzada en ignifugacions i aïllaments tant de peces, canonades i càmeres frigorífiques per al sector industrial com per a instal·lacions i edificacions. I el premi a la millor idea o projecte en l’àmbit de comerç i turisme va ser per ‘Selfa&Corpa’, un hostal rural dins del nucli urbà.

Els tres projectes premiats estan dotats de 2.000 euros i podran participar a l’espai habilitat que tindrà el Prat Emprèn a la Fira Comercial Avícola Raça Prat, així com beneficiar-se dels serveis de suport i assessoria. A més, Coopgros ha rebut un any de dació gratuïta a la cooperativa de treball associat.

2017-12-14T09:28:42+01:00 01 desembre, 2017|Notícies|