Sant Andreu de la Barca impulsa l’economia social i solidària a través de l’Ateneu

Sant Andreu de la Barca impulsa l’economia social i solidària a través de l’Ateneu

Durant aquests primers mesos d’activitat de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, l’ajuntament de Sant Andreu de la Barca, municipi col·laborador de l’Ateneu, ha fomentat la promoció i dinamització de l’economia social, solidaria i cooperativa. El servei de suport a la creació d’empreses d’Escoles Velles ha sensibilitzat a 49 persones sobre aquesta forma jurídica, a través de sessions grupals; ha participat en la difusió d’accions formatives a les empreses que han passat pel servei a fi d’orientar-los cap a la possibilitat de canviar a cooperativa (SL, SCP o autònoms); ha actualitzat el cens de cooperatives i col·laborat en l’elaboració del mapeig de l’economia social que es realitza de la Comarca, on s’han detectat 10 empreses al nostre municipi; ha informat a les gestories i assessories sobre els serveis de l’Ateneu; i ha donat suport a la creació d’una nova cooperativa, BLOODY WOLVES, integrada per 3 socis treballadors i un soci col·laborador, dedicada a l’E-sport, esport professional de vídeo jocs esportius on line.

L’Ateneu Cooperatiu pretén esdevenir un referent comarcal en el suport a l’economia social i cooperativa, creant xarxa entre els diferents actors i entitats del territori en aquest àmbit i amb una projecció  d’estabilitat en la prestació dels seus serveis.

2017-07-11T11:59:21+02:00 11 juliol, 2017|Notícies|