skip to Main Content
171a FIRA DE LA CANDELERA 2022: EDICIÓ VIRTUAL – Fira de Cooperatives
Actes

La 171ª edició de la Fira de la Candelera de Molins de Rei enguany es celebrarà els dies 4, 5 i 6 de febrer de 2022. Donada la situació de pandèmia mundial degut al COVID19 que encara estem vivint, es tornarà a repetir una Fira diferent a les darreres edicions amb el model de l’any passat, que va obtenir uns resultats molt positius de participació. Aquesta Fira constarà d’una part presencial i una de virtual on hi podran ser tots els expositors, com es el cas de la Fira de Cooperatives, amb una relació i contacte de tots els expositors.

A la Fira virtual hi podrà participar qualsevol cooperativa del territori català. Per poder-ho fer cal confirmar participació al següent mail: empresa@molinsderei.cat abans del 10 de gener de 2022 i posteriorment rebreu un correu amb un enllaç i les instruccions per acabar de tancar la vostra participació, en la que haureu de facilitar informació sobre la cooperativa, logo i dos fotografies. 

La participació és gratuïta, amb l’objectiu de continuar donant suport i visibilitat al sector cooperatiu. 

Des de l‘Oficina d’Atenció a l’Empresa estan a la vostra  disposició per qualsevol dubte al correu electrònic empresa@molinsderei.cat  o al  93.680.02.97, horari de 8h a 15h, dies laborals.

Back To Top